Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Minik Hamza Bir Hayal Kurdu, Deniz Kuvvetlerimiz Hayallerini Gerçekleştirdi

Minik Hamza Bir Hayal Kurdu, Deniz Kuvvetlerimiz Hayallerini Gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
09.01.2023
A+
A-

 

 

 

 

 

 

Minik Hamza Bir Hayal Kurdu, Deniz Kuvvetlerimiz Hayallerini Gerçekleştirdi
08.01.2023

 

 

 

Haberin Fotoğrafları
9.jpg
10.jpg
11.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
1.jpg
2.jpg
3.jpg

 

 

Düzce Akçakoca Osmaniye İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Hamza Albayrak bir hayal kurdu ve bu hayalini gerçekleştirebilmek için Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bir mektup yazdı. Hamza’nın yazdığı mektup hem duygulandırdı hem de Türk denizciliğinin geleceğine dair umutların bir kez daha yeşermesini sağladı.

Hamza’nın hayallerine kayıtsız kalmayan Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Hamza’ya bir mektupla cevap verdi, Karadeniz Bölge Komutanlığı Hamza ve arkadaşlarını Okulunda ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında, Hamza ve arkadaşlarının hayallerini gerçekleştirmek için Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı gemilerimizi ziyaret etmek üzere Karadeniz Ereğli’ye davet edildi.

Hayalinin peşinden giden Hamza, hem kendi hayaline kavuştu hem de arkadaşlarına yepyeni bir dünyanın kapılarını araladı. Mutluluk ve heyecanları yüzlerinden okunan minikler, hem Deniz Kuvvetlerini hem de gemilerimizi yakından tanıma fırsatı buldu.

Hayallerine yelken açan bütün minik denizcilerimizin pruvaları neta, denizleri sakin olsun.

MSB

 

kaynak:https://www.msb.gov.tr/SlaytHaber/812023-68565

 

 

 

 

REKLAM ALANI