Uzun yıllar güzellik merkezi, moda evi, spor salonu ve kafeterya işletmeciliği yapan Zuhal Keskin, sayısız koçluk kursları ve sertifika programlarına katılmıştır. Aldığı bu eğitimlerin akabinde kendi markasını çıkarabilmek için, Ankara Özel Güzel Sanatlar moda tasarım ve stilistlik okulu olan Elif Jülide Dereboyu, 2 yıllık eğitimini başarılı bir şekilde bitirmiştir.
Aldığı belge ile modacı sıfatını hak ederek ve ZStyling moda evini kurmuş kendi markası ile” By Zuhal Keskin” moda tasarımcısı, moda ve güzellik koçu olarak stil danışmanlığının yanında güçlü atölyesi ile gelinlik, abiye, kişiye özel çalışmalar yaparak Ankara Yaşamkent te hizmetlerine devam etmektedir Houtecoture çalışmalarıyla büyük beden ve sorunlu vücutlar için aranılan bir marka olmuştur, gelinlik, abiye nişan, kına gibi tüm Özel günlerin mimari olarak çalışmalarında müşterilerine stil danışmanlığı ve düğün koçluğu hizmetlerini de ücretsiz olarak katkı sağlamaktadır. Marka olmayı başarmış girişimci bir iş kadınıdır.
Haber :Sedat Sarıkaya
Son Güncelleme: 10 Ocak 2021 | Etiketler: Modanın devi Zuhal Keskin
При участии «Единой России» на субботниках в муниципалитетах ХМАО наводят чистоту и высаживают деревья
Birleşik Rusya’nın katılımıyla, Hantı-Mansi Özerk Okrugu genelindeki belediyelerde ağaç dikiminin yapıldığı temizlik günleri düzenleniyor
Birleşik Rusya, Vologda bölgesinde altıncı bölgesel çocuk balıkçılık festivalini düzenledi
«Единая Россия» и МГЕР провели в Балашихе Московской области пешеходный квест
Birleşik Rusya ve Birleşik Rusya Genç Muhafızları, Moskova Bölgesi’ndeki Balashikha’da bir yürüyüş etkinliği düzenledi
Eğlenceli yarışmalar, bilgi yarışmaları ve tıbbi muayeneler: Birleşik Rusya Çocuk Günü’nü kutladı