Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÖRNEK DAVRANIŞ HELAL SANA METİN KARTAL

ÖRNEK DAVRANIŞ HELAL SANA METİN KARTAL
REKLAM ALANI
28.04.2021
A+
A-

ÖRNEK DAVRANIŞ
HELAL SANA METİN KARTAL

Bugüne kadar yapmış olduğu yardımlarla isminden sıkça söz ettiren ünlü iş insanı Metin Kartal,200 aileye Ramazan paketi dağıttı.

Ticaretin yanı bir dergide Ekonomi müdürlüğü ve haber sitesinde köşe yazarlığı yapan Kar Gümüş Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kartal,pandemide zor durumda olan 200 aileye Ramazan paketi dağıttı. Başalttıkları kampanyanın Ramazan ayının sonuna kadar devam edeceğini dile getiren Kartal,’Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de pandemi nedeniyle çok zor günler geçiriyoruz. Maddi durumu iyi olmayan 200 aileyi tespit ettik ve gıda yardımında bulunduk. Yardımlarımız devam edecek. İnşallah bu zor günleri millet olarak hep birlikte atlatacağız’ dedi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI