Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonu `na Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Sürpriz Bir İsim Atandı BAYCAN ŞENÜREK

Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonu `na Gençlik Kolları Genel Başkanlığına Sürpriz Bir İsim Atandı BAYCAN ŞENÜREK
REKLAM ALANI
22.08.2022
A+
A-

Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonu Genel Başkanı Turgut Başdaş tarafından Genç Girişimci İş Adamı Baycan Şenürek `i Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak atadı.

Başdaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonu olarak her gün büyüyen ve yenileyen bir konfederasyon olarak bugün Gençlik Kolları Başkanlığına Baycan Şenürek `i Atamasını yaptık hayırlı uğurlu olsun.

Şenyürek ise Osmanlı Diriliş Ocakları Konfederasyonu Genel Başkanımız Turgut Başdaş `ın bize vermiş olduğu yetki belgesinden dolayı teşekkür ediyorum. Gençlik kolları başkanı olarak göreve başlamış durumdayım. Ülkemiz için ve Türk Dünyası için hayırlı uğurlu olsun Dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Açıklama yok.

 

REKLAM ALANI