Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Polonez “Fit Yaşam”dan sağlıklı ve fit lezzetler

Polonez “Fit Yaşam”dan  sağlıklı ve fit lezzetler
REKLAM ALANI
09.07.2021
A+
A-

Polonez “Fit Yaşam”dan

sağlıklı ve fit lezzetler

Temmuz 2021

 

Polonez’in, yüksek protein, düşük yağ ve yüzde 25 daha az sodyum içeren Fit Yaşam ürünleri, formda kalmak isteyenlere ve hayvansal yağ tüketimine dikkat edenlere yönelik, lezzetli alternatifler sunuyor.

 

Şarküteri et ürünleri sektöründe farklı ihtiyaçlara yönelik lezzetleri sofralarla buluşturan Polonez, fit ve formda kalmak isteyenlerin de tercihi oluyor. Düşük yağ ve yüksek protein oranına sahip “Fit Yaşam”serisi, hindi füme etinden piliç füme etine, karabiberli dana füme etinden dana jambona kadar geniş ürün çeşitliliği sunuyor.

 

Fit Yaşam serisi, içeriğindeki en fazla yüzde 2 yağ oranlarıyla hayvansal yağ tüketimine dikkat edenlerin vazgeçilmezi oluyor. Sandviçlerden salatalara, kahvaltı sofralarından atıştırmalık tabağına kadar her yemeğe lezzet katarken, düşük kalorisi sayesinde kilo alma endişesi yaratmadan rahatlıkla tüketiliyor. “Glutensiz” etiketli Fit Yaşam ürünleri, formunu koruyanların yanı sıra hem çölyak hastalarının hem de gluten tüketimine dikkat edenlerin sofralarında yerini alıyor.

 

Yüzde 25 daha az sodyum

Ar-Ge çalışmaları sayesinde sektöre birçok ilki getiren Polonez’in “Fit Yaşam’’ grubu ürünleri, yüzde 25 oranda daha az sodyum içeriyor. Yüksek protein, düşük yağ ve düşük kalori içeren formülasyonunuyla formda kalmaya yardımcı olan lezzetler, günlük sodyum alımını da dengede tutuyor.

 

 

Polonez Hakkında: Gürel Akkaş ve Veysel Akkaş tarafından kurulan Trakya Et ve Süt Ürünleri San ve Tic. A.Ş. bünyesinde 1986 yılından bu yana faaliyet gösteren Polonez, bugün işlenmiş et ürünleri pazarındaki ilk 3 markadan biri konumundadır. İstanbul’da 5 bin metrekare kapalı alanda üretim yapan Polonez, 12 bin tona yakın yıllık işleme kapasitesi ile tüketicisinin ihtiyaçlarını ve sağlığını gözeterek geniş bir ürün gamı sunmaktadır.

REKLAM ALANI