Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Randevusuz Gelen Tüm Vatandaşlarla bir bir Görüşen Örnek Belediye Başkanı Ekinci

Randevusuz Gelen Tüm Vatandaşlarla bir bir Görüşen Örnek Belediye Başkanı Ekinci
REKLAM ALANI
19.01.2021
A+
A-

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci çalışmalardan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya geliyor. Randevusuz gelen tüm vatandaşlarla bir bir görüşen Başkan Ekinci, vatandaşların taleplerini dinleyip not alıyor. Makam odasının kapısını ardına kadar vatandaşlara açan Başkan Ekinci, vatandaşları dinlerken not alıyor ve yapılması gerekeni anında birim müdürlerine iletiyor.

Seçildiği günden beri vatandaş ile iç içe olan, halkın sorunlarını birinci ağızdan dinleyen Başkan Ekinci, bu özelliği ile adeta vatandaşın gönlünde taht kurdu. Randevusuz ve beklemesiz bir şekilde belediye başkanına sorunlarını anlatan vatandaşlar ise uygulamadan oldukça memnun.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

REKLAM ALANI