Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Rekortmen yapımcıdan yeni yarışma programı

Rekortmen yapımcıdan yeni yarışma programı
REKLAM ALANI

15 yıllık yapımcılık kariyerinde 5 kıtada 42 ülkeye format satarak bir rekora imza atan Türk yapımcı Rüyhan Duralı, yeni yarışma programını Türkiye’de seyirciyle buluşturdu. “Dünyanın en adil yemek yarışması” sloganıyla yayına giren “Benim Yemeğim” büyük beğeni topladı.

Yapımcı Rüyhan Duralı, 15 sene önce başladığı yapımcılık kariyerinde uluslararası çapta başarılı işlere imza attı. Televizyon dünyasına damga vuran projeler hayata geçiren Duralı, bugüne dek değişik ülkelere 11 farklı format satarak bu alanda bir rekor kırdı.
42 ÜLKEYE
FORMAT SATTI
Rüyhan Duralı’nın en çok ses getiren işlerinden biri, Türkiye’de de yayınlanan “Bana Her Şey Yakışır” adlı moda programıydı. Programın formatını 5 kıtada 42 ülkeye satan yapımcının “Elimin Lezzeti” adlı programı da 30 ülkede yayınlandı.
“JOKER”İ FRANSA’DA
REYTİNG BİRİNCİSİ
Duralı’nın en başarılı işlerinden biri de Fransa’da 5 sezondur reyting rekorları kırıyor. “Joker” adlı program, ülkede yaklaşık 7 yıldır yayınlanıyor. Bu format, Yunanistan, Portekiz, İtalya, İspanya ve Slovakya’da da seyirciyle buluşuyor.
DÜNYANIN EN ADİL
YEMEK YARIŞMASI
Fransa’da 7, Yunanistan’da 8 ayrı formatta programa imza atan Rüyhan Duralı, şimdi Türkiye’de yeni işiyle adından söz ettiriyor. “Benim Yemeğim” adlı program, “Dünyanın en adil yemek yarışması” sloganıyla TV360’ta yayına başladı. Sunuculuğunu şef Rafet İnce’nin üstlendiği “Benim Yemeğim” hafta içi her gün yayınlanıyor ve izlenme rekorları kırıyor.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI