Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

RENİN’DEN SEZEN ŞARKISI

RENİN’DEN SEZEN ŞARKISI
REKLAM ALANI
22.02.2023
A+
A-

RENİN’DEN SEZEN ŞARKISI

Açıklama yok.

MAVİ KÜÇÜKÜNAL-İSTANBUL

İstanbul’da doğan ve İsrail’de yaşayan Türk sanatçı ‘’RENİN’’ duayen isim Sezen AKSU’dan aldığı ”Keskin Bıçak” şarkısı için stüdyo çalışmalarına başladı. Çok yakında minik serçenin ”Keskin Bıçak” şarkısını kendine has yorumu ile seslendirip müzikseverlerin beğenisine sunacak olan RENİN, İsrail’de şarkının tüm altyapı çalışmalarına başladı. Profesyonel bir ekip ile çalışmalarına başlayan sanatçı çok heyecanlı olduğunu ve büyük isim Sezen AKSU’ nun şarkıyı kendisine verdiği için büyük mutluluk, onur ve gurur duyduğunu belirtti.

Açıklama yok.

Bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalar ile adından fazlaca söz ettiren RENİN kendisine has yorumuyla çıkaracağı ”Keskin Bıçak”şarkısı ile gönülleri fethetmeye hazırlanıyor.Müziğe çok küçük yaşlardan beri aşık ve tutkun olan sanatçı daha önceden de söz ve müziği Cevdet Bağca’ya ait olan ‘’Ben Seni Uzaklarda Sevdim’’ile müzikseverlerin karşısına çıkmış ve müzik otoritelerinden tam not almıştı. Bu şarkının hemen ardından ise sözleri kendisine ait olan”Ayrılık Makamı”şarkısını yayınlamış ve bu şarkı ile de sosyal medyada viral olarak müzikseverlerden ciddi bir beğeni kazanmış ve Türkiye radyolarında listelere girerek ciddi izlenme rakamlarına ulaşmıştı.

Açıklama yok.

Bunun yanısıra İsrail ve Türkiye’de birçok mekanda konser ve sahne performansları ile dikkatleri üzerine çekmeye başaran sanatçı güzelliği ile de beğeni kazanıyor. Sanatçının yapımcısı olan Mavi KÜÇÜKÜNAL;”RENİN benim kırmızı çizgim.Mükemmel bir kişilik ve karaktere sahip.

Açıklama yok.

Bu zamana kadar zaten çok başarılı olan RENİN’in,Sezen Aksu’nun bu güzel şarkısı ile başarı kazanacağından asla şüphem yok.”sözleri ile sanatçıya olan inancını belirtiyor. Keskin Bıçak şarkısı için;”Bu şarkı,dev sanatçı Sezen AKSU’ya ait.Bu şarkıyı seslendireceğim ve yayınlayacağım için çok gururluyum.O tam bir bir müzik insanı ve bu şarkıyı okuyacak olmanın çok ciddi sorumluluğunu üzerimde hissediyorum”sözleri ile sanatçıya olan sevgisini belirtiyor.

Açıklama yok.

Küçük yaşlardan beri müziğin içinde olan ve birçok akustik çalışması ile de müzikseverlerin kalbine dokunan sanatçı:”Bence müzik, kendi başına bir ilaç ve hangi kültürden olursak olalım insanlığın kendini anlatabilmesinin en iyi yoludur.Ben sesim kısılana ciğerlerim patlayana dek insanlara sahnelerde şarkı söylemek istiyorum ve bundan asla vazgeçmeyeceğim.”sözleri ile müziğe olan tutkusunu belirtiyor.

Açıklama yok.
İsrail’de yaşayan ve yapmış olduğu başarılı sahne performansları ile yurtdışında tüm dikkatleri üzerine çeken, Türk sanatçı RENİN tam bir İstanbul aşığı olduğunu belirtirken, en büyük hayallerinden birinin İstanbul’da çok büyük konserler vermek olduğunu belirtti.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI