Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Salı gününün ekranlardaki şampiyonu yine Masumlar Apartmanı oldu

Salı gününün ekranlardaki şampiyonu yine Masumlar Apartmanı oldu
REKLAM ALANI
24.02.2021
A+
A-

Masumlar Apartmanı zirvedeki yerini bu haftada kimseye kaptırmayarak uzak ara birinci oldu…

TRT’de yayınlanan Salı günleri zirveyi kimseye kaptırmayan Masumlar Apartmanı yine birinciliği kimseye bırakmadı.

Güçlü kadrosu ve hikayesiyle her hafta dikkatleri üzerine çeken dizi yeni bölümüyle de tüm kategorilerde birinci oldu.

Sosyal medyada da her hafta hem Twitter’da hem Youtube’da en çok konuşulanlar ve izlenenler listesine giren Masumlar Apartmanı, bu hafta da zirvedeydi. AB’de 13.99; ABC1’de 13.73; TOTAL’de ise 10.83 reyting alan dizi, tüm kesimlerce ilgiyle takip ediliyor.

 Bu hafta neler oldu?

Han, Esra’ya yaptığı açıklamalarla durumu bir kez daha kurtardığını düşünürken, Esra’nın çok daha fazlasını gördüğünden habersizdi. Esra ise öğrendiklerinin şokuyla ne yapacağını bilmez halde sonunda İnci’ye anlattı. İnci için durum bu kez sadece bir şüpheden ibaret olmaktan çıkmıştı ve araştırmaya başladı. Naci ise Safiye’ye bu sefer öncekinden çok daha büyük bir sürpriz hazırladı. Ancak işler planladığı gibi gitmedi. Naci için gerçeklerle yüzleşme vakti geldi. Hikmet’in hastalığı yüzünden yaşadığı kafa karışıklığı, Gülben ve Esat’ı çok zor bir durumda bıraktı. Neriman ise okulda Gamze’nin meydan okumasını kabul ederek, yepyeni bir heyecan keşfetti. Bu keşif, onu hiç tanımadığı tehlikeli sulara yönlendirdi. Esra’nın apartmandan gelen kokuyu takip etmesi ise ortalığı iyice karıştıran olaylar silsilesini başlattı.

“Masumlar Apartmanı” her Salı akşamı saat 20:00’da TRT 1’de

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

REKLAM ALANI