Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Samara’daki Birleşik Rusya partisi projesinin desteğiyle yaşlı nesle akıllı telefon kullanımı öğretildi

Samara’daki Birleşik Rusya partisi projesinin desteğiyle yaşlı nesle akıllı telefon kullanımı öğretildi
REKLAM ALANI
03.11.2023
A+
A-

Samara’daki Birleşik Rusya partisi projesinin desteğiyle yaşlı nesle akıllı telefon kullanımı öğretildi

2023,

Etkinlik Büyükanne ve Büyükbabalar Günü’ne denk gelecek şekilde zamanlandı
Dobro.Center’daki MGER gönüllüleri ve aktivistleri, Akıllı Telefon Kafe formatında telefonunuzu Devlet Hizmetleri aracılığıyla sorunları çözmek, elektrik faturalarını ödemek, torununuza anlık mesajlaşma yoluyla mesaj göndermek veya sosyal medyadan yararlı bilgiler almak için telefonunuzu nasıl kullanacağınızı basit ve net bir şekilde açıkladılar. ağlar.

“Aktif uzun ömür hepimizin çabaladığı şeydir. Görevimiz, yaşlı insanların günümüz yaşamının ritmine acısız ve hızlı bir şekilde entegre olmalarına yardımcı olmaktır” dedi, Samara bölgesindeki “ Eski Nesil ” parti projesinin kamu konseyi üyesi ve “Dobro.center” başkanı Sergei Andriyanov. .

“Akıllı Telefon Kafe”nin yaşlılara yönelik bir dizi etkinlik olduğunu da hatırlatalım. Toplantılar telefon becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Diğer kurslardan farkı, bunların katı bir programa göre dersler değil, kişisel istişareler olmasıdır. Gönüllüler tarafından rahat bir iletişim formatında yürütülürler.

#Samara Bölgesi
#bölgeler
#partproje
#Eski jenerasyon
#Dijital okuryazarlık
#akıllı telefonlar
#eğitim
#Büyükanne ve büyükbabalar günü
#Andrianov
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-partproekta-edinoj-rossii-v-samare-starshee-pokolenie-nauchili-polzovatsya-smartfonami

 

REKLAM ALANI