HANN Yapım, pandemi nedeniyle kötüye giden sektöre can vermek için yılın transferini yaptı. Sektörde 21 yıllık tecrübesiyle bilinen Onur Aşa’yı genel müdürlük koltuğuna oturtan HANN Yapım, yoluna emin adımlarla devam ediyor.
Annem, Babamın Ceketi, Aslı Gibidir, Bize Müsaade, Hababam Sınıfı Yeniden ve Hababam Sınıfı Yaz Oyunları gibi birçok başarılı projeye imza atan ve Türk Sinema sektörünün başarılı yapımcılarından olan HANN Yapım, şimdi de yaptığı transferle konuşuluyor. Filmleriyle yurt içinde ve yurtdışında adından söz ettiren HANN Yapım, 21 yıllık sektör tecrübesine sahip Onur Aşa’yı ekibine dahil etti.
Hem sinema gösterim hem programlama tarafında stratejik pozisyonlarda görev yapan Onur Aşa, Son 5 yıldır CGV Mars Cinema Group Film Programlama Müdürü olarak görev yapıyordu.
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de sekteye uğrayan sinema sektörüne can vermek için yeni ekibiyle önemli yapımlara imza atacak olan HANN Yapım, sinemaseverlerle buluşmak için gün sayıyor.
SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL
Son Güncelleme: 26 Mayıs 2021 | Etiketler: konuşulan, sektöründe, sinema, transfer
«Единая Россия» организовала встречу со вдовами героев СВО в Предгорном округе Ставропольского края
Ulyanovsk’taki Birleşik Rusya üyeleri, bir çocuk kampındaki eğlence koşullarını inceledi
Dağıstan Açık Sambo Şampiyonası, Birleşik Rusya’nın desteğiyle Kaspiysk’te düzenlendi
В Каспийске при поддержке «Единой России» прошёл открытый чемпионат Дагестана по самбо
Birleşik Rusya, Gubkinsky’deki (Yamalo-Nenets Özerk Okrugu) bir okul kampında çocukların kalış koşullarını inceledi
Birleşik Rusya Partisi, Penza Bölgesi Valiliği görevi için bir adayı onayladı