Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SVO katılımcıları, gaziler ve yeni evliler: Bölgelerde Birleşik Oylama Günü düzenleniyor

SVO katılımcıları, gaziler ve yeni evliler: Bölgelerde Birleşik Oylama Günü düzenleniyor
REKLAM ALANI
21.09.2023
A+
A-

SVO katılımcıları, gaziler ve yeni evliler: Bölgelerde Birleşik Oylama Günü düzenleniyor
2023,

10 Eylül’e kadar sürecek
Smolensk bölgesinde savaş gazisi Denis Korzh vatandaşlık görevini yerine getirdi . Geçen yıl özel bir operasyon bölgesinde gönüllü oldu, BARS’ın “Cascade” müfrezesinde görev yaptı ve “Cesaret İçin” madalyasıyla ödüllendirildi.

Denis Korzh , “Seçimleri her zaman sorumlu bir şekilde yaptım çünkü geleceğimizin buna bağlı olduğunu anladım” dedi.

Ayrıca şehrin Fahri Vatandaşı, Havacılık Tümgenerali, Smolensk Bölge Gaziler Konseyi Başkanı Vitaly Vovchenko , eşiyle birlikte Smolensk’teki seçimlere katıldı.

“Bu seçimi öncelikle kendimiz için yapıyoruz. Bugün, Kuzey Askeri Bölge’nin ilerlemekte olduğu bu zor dönemde birleşmek her zamankinden daha önemli” diye vurguladı Vitaly Vovchenko.

Ulyanovsk’ta SVO üyesi ve Şehir Duması milletvekili Nikolai Lazarev , oğullarıyla birlikte sandık başına geldi.

“Seçimlere katılım, yalnızca mevcut veya gelecekteki yetkililerle ilgili olarak kendi konumunu ifade etme hakkı değil, her şeyden önce kendine saygısı olan her kişinin yurttaşlık görevidir” diye vurguladı.

Oylamaya, Ulyanovsk bölgesinin Inzensky bölgesinde, Afganistan’daki savaşa ve Kuzey Askeri Bölgeye katılan Kızıl Yıldız Nişanı sahibi katıldı.

“Özel bir askeri operasyonun aktif bir katılımcısıyım ve şu anda evimde kısa süreli izindeyim. Ve sandık başına gelip oy kullanma fırsatını kaçıramazdım” dedi.

Ivanovo bölgesinde, RSFSR’nin Onur Sanatçısı, Rusya Federasyonu Devlet Ödülü sahibi, Birleşik Rusya üyesi Boris Nikolaevich Kukuliev, vali ve parlamento milletvekilleri seçimlerine katıldı. Seçimini evinde yaptı.

Rostov bölgesinin Zernogradsky bölgesinde emektar Tamara Timofeevna Yakovenko oy kullandı . Her seçmenin sesinin tüm Don bölgesinin geleceğine katkı olduğunu vurguladı.

Samara bölgesindeki Syzran’da ise yeni evliler oy kullandı.

#Smolensk bölgesi
#Ulyanovsk bölgesi
#Ivanovo bölgesi
#Rostov bölgesi
#Samara Bölgesi
#bölgeler
#seçim2023
#EDG2023
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/uchastniki-svo-veterany-i-molodozheny-v-regionah-prohodit-edinyj-den-golosovaniya

REKLAM ALANI