Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Uriel’ den Tam Gaz

Uriel’ den Tam Gaz
REKLAM ALANI
28.07.2021
A+
A-

Uriel’ den Tam Gaz

Uriel pandeminin başlamasından bu yana çok fazla güzel işlere imza atıp tam gaz yeni sözleşmelere devam ediyor. Müzik camiasının yavaşladığı bu zamanda yeni single çalışmaları klip çekimleri ve şimdi de tüm önlemlerin alındığı konser alanlarında etkinlik anlaşmalarına başladı.

Türkçe şarkıları coverlayarak Avrupaya taşıyan Cover Kralı radyo kanallarında dijital platformlarda çok güzel bir şekilde ağırlandığını ve çalışmalarının çok güzel sonuçlandığını her fırsatta belirtiyor.

Kaybolan Yıllar, Gelen Gideni Aratır cover ve cover remix olarak listelerde 1. Numaralara yükseldi şimdi çok kısa süre içerisinde Altan Çetinin şarkısı olan bir zamanlar Gülben Ergen’in seslendirdiği Masum şarkısı yayınlanacak. Uriel “Fan Utopisch” organizasyonu eşliğinde Köln ve Berlin’de Eylül ayında konserlerine başlıyor. Ağustos ayında Masum şarkısının ardından Kız Sen İstanbul’un Neresinden, Nerdesin şarkılarıyla yine yeniden listeleri kasıp kavurmayı planlıyor.

Aynı zamanda “Fanutopisch” organizasyonu eşliğinde vereceği konserler sosyal yardımlaşma için bir çok alanda yardım elini uzatmak için düzenleceğini bildirdi. Türkçe şarkıları ve Türk insanını Avrupa’da böylesine güzel tanıttığı için aşırı mutlu olduğunu belirtti ve bu gurur onun daha kaliteli daha güzel işler yapacağının göstergesidir.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI