25 Nisan 2026,21:03,Ankara
Sokak hayvanlarının yaşam hakkını savunmak amacıyla düzenlenen eyleme, Meleğin Patileri Derneği katılımcı olarak destek verdi. Farklı dernekler, gönüllü gruplar ve çok sayıda vatandaşın bir araya geldiği etkinlikte, “Yaşam haktır”, “Yasaya hayır” ve “Sessiz katliama dur de!” sloganları yükseldi.
Meleğin Patileri Derneği üyeleri, taşıdıkları pankartlarla barınaklardaki olumsuz koşullara dikkat çekerken, çözümün öldürmek değil yaşatmak olduğunu vurguladı. Alanda bulunan diğer dernekler ve katılımcılarla birlikte güçlü bir dayanışma örneği sergilendi.
Eylemde söz alan katılımcılar, hayvan haklarının korunması için toplumun her kesiminin sorumluluk alması gerektiğini ifade etti. Özellikle barınakların birer “ölüm kampına” dönüşmemesi gerektiği yönündeki çağrılar dikkat çekti.
Meleğin Patileri Derneği, destek veren tüm dernek ve vatandaşlara teşekkür ederek, hayvanların yaşam hakkı için mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti. “Onlar için buradayız, yaşatacağız” mesajı eyleme damga vurdu.
ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Son Güncelleme: 25 Nisan 2026 | Etiketler: ANKARA, Derneği, Eylemine Güçlü Katılım, Meleğin Patileri, Meleğin Patileri Derneği, Meleğin Patileri Sahadaydı, Sahadaydı, Yaşam Haktır, Yaşam Haktır Eylemine Güçlü Katılım, Yaşam Haktır Eylemine Güçlü Katılım: Meleğin Patileri Sahadaydı
MEHMET KIZIL’DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
TARIMKON GENEL BAŞKANI HAKAN YÜKSEL`DEN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
Asfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asaf Atasoy `dan 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI
По Народной программе «Единой России»-2021 в Донецке открылся Центр компетенций детской травматологии
Штаб общественной поддержки «Единой России» в Татарстане провёл мероприятие в рамках культурного фестиваля