Yeniden Refah Partisi Şahinbey İlçe Başkanlığı, Hemşireler Haftası münasebetiyle yayımladıkları mesajları aşağıda sunulmaktadır:
“Modern hemşireliğin kurucusu kabul edilen Florance Nightingale’ in doğum günü olan 12 Mayıs, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Hemşireler Günü”, 12-18 Mayıs ise “Hemşireler Haftası” olarak kutlanmaktadır.
Sağlık teşkilatımızın en önemli unsurlarından biri olan hemşirelerimiz, zorlu çalışma şartlarına rağmen üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluk anlayışı ile insanımıza fedakârca hizmet vermektedirler. Sabır, sevgi ve saygıya dayalı meslek anlayışı ile din, dil ve ırk ayrımı gözetmeksizin, insan hayatında hiçbir şeyle yeri değiştirilemeyecek olan sağlık gibi önemli bir alanda hizmet veren hemşirelerimiz, tüm hasta vatandaşlarımızın tedavi edilmesinde etkili olan en dinamik güçtür.
Bu duygu ve düşüncelerle, Başta Şahinbey İlçemiz olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında görev yapan hemşirelerimizin Hemşireler Haftası’nı kutluyoruz , aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler diliyoruz.”
HALİL İBRAHİM YILDIRIM-ANKARA
Son Güncelleme: 12 Mayıs 2021 | Etiketler: HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI, YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANLIĞINDAN, YENİDEN REFAH PARTİSİ ŞAHİNBEY İLÇE BAŞKANLIĞINDAN HEMŞİRELER HAFTASI MESAJI
«Единая Россия» провела семейные праздники в муниципалитетах ХМАО
Ulyanovsk’taki Birleşik Rusya üyeleri, bir çocuk kampındaki eğlence koşullarını inceledi
В Каспийске при поддержке «Единой России» прошёл открытый чемпионат Дагестана по самбо
Birleşik Rusya, Gubkinsky’deki (Yamalo-Nenets Özerk Okrugu) bir okul kampında çocukların kalış koşullarını inceledi
По Народной программе «Единой России» в Новосибирске построили инфекционную больницу
В Челябинске «Единая Россия» проверила на безопасность места детского отдыха