Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇİÇEKLER PARK, CADDE VE REFÜJLERDE RENK CÜMBÜŞÜ OLUŞTURUYOR

YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇİÇEKLER PARK, CADDE VE REFÜJLERDE RENK CÜMBÜŞÜ OLUŞTURUYOR
REKLAM ALANI
05.05.2021
A+
A-

YETİŞTİRDİĞİMİZ ÇİÇEKLER PARK, CADDE VE REFÜJLERDE RENK CÜMBÜŞÜ OLUŞTURUYOR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kendi fidanlığında yetiştirdiği çeşitli türlere sahip çiçekleri park, bahçe cadde ve sokaklarda kullanarak görsel bir şölen oluşturuyor.

Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kendi kurduğu Akçakale fidanlığındaki seralarda çeşitli türlerde binlerce kışlık ve yazlık çiçek üreterek park ve yeşil alanların düzenlenmesinde kullanıyor.

Bir gül, ağaç ve açık hava görseli olabilir

Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde bulunan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerinin çalışmalarıyla insan ve çevre ilişkisini ön planda tutularak çevrenin sağlıklı bir ortama kavuşturulması ve vatandaşların daha yaşanabilir bir mekânlara kavuşturulması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bir bir veya daha fazla kişi, çiçek ve açık hava görseli olabilir

Akçakale fidanlığında yetiştirilen tagates (Kadife Çiçeği), vinca( Cezayir Menekşesi) zinnia, petunya gibi bitkilerle Şanlıurfa’daki parklar, caddeler ve refüjler süsleniyor. Belediyenin kendi imkânlarıyla yetiştirilen çiçekler şehre ekonomik yönden kazanç sağlarken peyzaj çalışmalarıyla şehre ayrı bir güzellik katıyor.

Bir bir veya daha fazla kişi ve açık hava görseli olabilir

Büyükşehir Belediyesi 2020 yılında ilk etapta kışlık çiçek yetiştirerek başladığı üretimine 2021 yılında yazlık çiçek üreterek devam ediyor. Büyükşehir Belediyesine bağlı Akçakale fidanlığında üretilen yaklaşık 1,5 Milyon çiçek 13 ilçede park, bahçe, cadde ve refüjlerde renk cümbüşü oluşturuyor.

REKLAM ALANI